Приключението да изживееш истинската си съдба (групови занятия)

Ние вярваме, че всеки човек има съдба. Но тя не е просто една сляпа обусловена предопределеност. Не и когато човек живее съзнателно. Тогава той започва да среща своята истинска автентична съдба  – съкровеният път, за който копнеят душата и духът му, и в който личността му разгръща оптималните си параметри. Той го чака скрит, заложен зад сцената, сред която се развиват действията в живота му. Чака да бъде опознат и задействан. Истинската съдба е нужно да бъде задействана чрез опознаването й или чрез опознаването на себе си. Тогава можем да интерпретираме събитията в живота си от съвсем друг ъгъл. А това ни подравнява по нейния невероятен поток, предлагащ необичайни и съвсем неочаквани възможности. Това е голямо приключение.

Човешкото съществувание не е безцелно. То предлага незаменими възможности за нашето развитие и за развитието на нашето съзнание. Такива, каквито в друго измерение не можем да намерим. Затова пътят на човека е заложен още преди да се роди в съответствие с онова, което дълбоко в себе си чувства потребност да развие. И ако съумее да прегърне съдбата си, пред очите му се разкрива истинският й смисъл и насока, които повечето от нас пропускат, когато не са съзнателни. Защото когато човек не развива истинската си съдба, тя умира неоползотворена и онемяла пред действията му.

С настоящите занятия ние ви предлагаме нашата помощ, знания и опит в полза на разкриването на вашия автентичен път, който не познавате добре, но имате желание да опознаете. От една страна ще преразгледаме трудностите и предизвикателствата, които срещате по пътя си и ви изглеждат сякаш ви пречат да продължите напред, за да преоткрием истинското им значение за вас, носещо ви ключ към свободата ви да се дивите и да обичате. Този ключ отключва вашите дух и душа, за да могат да танцуват заедно. От друга страна, ще работим по посока преоткриването и развиването на вашите способности, таланти, силни страни, умения, влечения и страст, с които сте се родили и може би не забелязвате или не им обръщате внимание, приемайки ги за даденост, докато не разберете, че те са неизменно нужна част за вашия път и са ви били дадени съвсем умишлено като дар, който ще ви развие, за да постигнете удовлетворение и пълнота. Стига да го следвате.

Ще се научите да се ориентирате във вътрешния си свят и да го откривате отпечатан във външния. Ще разберете с колко много смисъл е пълен животът ви. Смисъл, скрит зад завесата на материалната ви действителност, която, колкото и прозаична да изглежда на пръв поглед, всъщност представлява една космическа сцена за изявяване на духа ви.

Автентичната съдба не е очевидна. Нужни са „нови очи“, за да се види. Затова от една страна е чисто изкуство да я живееш. А от друга е несравнимо приключение, на което всеки авантюрист би завидял. И ако ви е нужен водач или временен съветник, който да ви помогне да ви просветне/щракне и да си кажете “това е”, то нашите занимания ще се опитат да повдигнат крайчеца на завесата, за да чуете гласа на душата и духа си, които ви чакат, и да намерите смисъла си.

Ако сте готови да погледнете на живота си от ъгъла на игривото, красивото и уникално автентичното, които лежат зад него, нашите занятия са точно за вас.

Водещи ще бъдат две невероятни жени, живеещи съдбата си смислено и забавно – Елена Шахънска, лайф коуч и креативен консултант по личностно осъзнаване и хармонизиране, автор на книгите “Как да намерим себе си” (2009), “Раят зад страха” (2012) и “Хармония отвъд ума” (2014), и Росица Стакева, консултант по благополучие и сертифициран констелатор, обучаван във Франция лично от Идрис Ладор; специалист по Енергийна Психология и Аюрведа, и член на Френската Федерация по Психогенеалогия.

Занятията се провеждат два пъти седмично всяка седмица в рамките на пет седмици (с един свободен уикенд) – един ден след работа (2ч.) и един ден през уикенда (5ч.). Един цикъл включва карта за осем посещения или общо 28ч. Възможни са различни ценови пакети, за да изберете най-подходящия за вас. Ще ги получите, когато заявите желание за участие, заедно с месечната програма на упражненията и формуляр за регистрация (включващ няколко лични въпроса, определящи насоката ви за работа).

Местата са ограничени. Залите са малки.

За контакти и заявка за участие: 0876 004 708, office@oya.bg и на Фейсбук страницата на Оя.

“Чуждата мъдрост не ми принадлежи.

Притежавам само онова, което произлиза от мен.

Затова избирам да живея според самия себе си,

Според това, което казва моят вътрешен глас,

И според това, което ми позволява моята собствена природа.”

Карл Густав Юнг

http://raiatzadstraha.blogspot.bg/