„От Конфликт към Помирение“ с д-р Клара Нуди

БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ С Д-Р КЛАРА НУДИ, ФРАНЦИЯ НА ТЕМА
„ОТ КОНФЛИКТ КЪМ ПОМИРЕНИЕ – ПЪТЯТ НА ПСИХО-АНТРОПОЛОГИЯТА“

Всички ние имаме нерешени конфликти, с членове на нашето семейство, с колеги в работата, със ситуации… И това ни кара да страдаме, кара другите да страдат, и често кара тези, които обичаме да страдат.

Отвъд нашите външни конфликти, нашите вътрешни конфликти ни отнемат също много енергия, когато сме разкъсвани между нашата лоялност, нашите желания, стремежи…

Как отново да намеря това състояние на вътрешно единство, това състояние на мир в нас самите и с други хора, към което се стремим?

Психо-Антропологията е духовен път, произлязъл от най-древните духовни Учения.

Основана от Селим Айсел, тя е за тези хора, които търсят един по-дълбок смисъл на техния живот. Това е изкуство и прецизна наука за духовна трансформация, която позволява на всеки да еволюира към своите собствени цели, да осъществи своята собствена съдба. Психо-Антропологията води до преодоляване на вътрешните конфликти, които се проявяват във външните конфликти, и постепенно до достигане на едно състояние на вътрешен мир, което е истинската природа на човешкото същество.

Dr. Nuri

Д-р Клара Нуди е лекар-хомеопат, завършила палиативна медицина и техники за бърза помощ. Д-р Клара Нуди е лектор, автор на няколко книги за тялото, здравето и ползите от психо-телесните техники.

Тя преподава анатомия и физиология на човешкото тяло. Интересува от връзките между функционирането на мозъка, емоционалните състояния и познанията на традиционната мъдрост.

Д-р Клара Нуди споделя вижданията на тези, които мислят, че освен физическото здраве и емоционалното равновесие, човешкото същество може да постигне по-високите измерения на човешката природа: отвореност към другите, да се научим да обичаме, и висши чувства, които то може да внесе в своя собствен живот.

Повече информация за Психо-Антропологията: www.epag.org

Дата на провеждане: Петък, 25 Септември 2015, 19:15ч. – 20:15ч.

Вход: Безплатен

Местата са ограничени. Моля потвърдете вашето участие на тел: 0876004708, office@oya.bg

Предварителното записване е задължително, тъй като местата са ограничени.