Раят зад страха или Как да тренираме вътрешния си дракон (регулярни групови занятия)

Раят зад страха или Как да тренираме вътрешния си дракон (регулярни групови занятия)

Чували сме, че всичко, което искаме, всичките ни мечти, се намират зад бариерата от страх в нашето същество. Този страх обаче е толкова мутирал от нашето неразбиране какво се крие зад него, че изглежда като Дракон. Но този Дракон не е просто страх. Той представлява нашата вътрешна и неоползотворена съзнателно Сила. Когато тя не е правилно насочена, се обръща срещу нас. Ние самите го позволяваме в несъзнанието си. Затова е нужно да тренираме вътрешния си Дракон. Това е тренировка на Духа. Която винаги трябва да върви ръка за ръка с развитие на Душата, за да не отлетим твърде много, а и за да заземим духовната енергия в материален план тук, на Земята. Това ще отвори вратите на Рая за нас, а и не само за нас. И е наше рожденно право. Правото на един Създател. Правото, което сам си е взел. И в същото време представлява отговорност към природата, и неин великолепен дар за нас. Защото всичко е взаимосвързано.

Затова ако се чувствате вътрешно притиснати от страх, тревожност или каквото и да е неприятно хронично състояние, което ви пречи да летите, а вътрешно подозирате, че го можете, настоящите занятия са точно за вас. С тяхна помощ ще опознаете себе си по-добре, при това по приятен начин, и ще се научите да управлявате потоците енергия в себе си, които се развиват пред очите ви под формата на вашите мисли, емоции и телесни усещания.

Вътрешният ви Дракон е вашата вътрешна сила, ин и ян, плюса и минуса, всичко в Едно. Когато тя е разединена и когато нямаме никаква тренировка над духа си, ние се плашим от нея и него, и така отдаваме силата си за неща, които ако не ни вредят (в най-лошия случай), то не разкриват и вълшебството на автентичния живот, който ни чака, когато живеем от центъра си (в най-добрия). Когато започнем да се опознаваме и да тренираме духа си, ние се обединяваме вътрешно със спойката на любовта, и силата е с нас. Само така душата ни се чувства спокойна да се отпусне и да се разгърне в приключението, което предприема заедно със своя божествен дракон.

Затова ако сте заседнали в бариерата от страх, ако се борите, напъвате, ако развивате излишно волята си, или пък се потискате и подскачате от най-малкия шум на листо, ако бягате и не приемате нищо от това, при нас ще намерите начини как да я прекосите, знаейки какво правите. Развивайки съзнанието си, присъствието си, а редом с това и любовта. Ние се нуждаем от всичките си емоции. Те не са случайно там. А вътрешният ни дракон е най-големият ни съюзник, когато знаем как да го управляваме.

Ако желаете да откриете красотата на собственото си пребиваване, заповядайте, за да летим заедно.

Занятията се провеждат от Елена Шахънска, креативен консултант по личностно осъзнаване и хармонизиране, и автор на книгите “Как да намерим себе си” (2009), “Раят зад страха” (2012) и “Хармония отвъд ума” (2014), със съдействието на Росица Стакева, консултант по благополучие и сертифициран констелатор, обучаван във Франция лично от Идрис Ладор; специалист по Енергийна Психология и Аюрведа, и член на Френската Федерация по Психогенеалогия.

Занятията се провеждат два пъти седмично всяка седмица в рамките на пет седмици (с един свободен уикенд или седмица) – един ден след работа (2ч.) и един ден през уикенда (4ч.). С възможност за втора група три пъти седмично по 2ч. само след работа. Един цикъл включва карта за 8/12 посещения или общо 24ч.. Възможни са различни ценови пакети, за да изберете най-подходящия за вас. Ще ги получите, когато заявите желание за участие, заедно с месечната програма на упражненията и формуляр за регистрация (включващ няколко лични въпроса, определящи насоката ви за работа).

Местата са ограничени. Залите са малки.

За контакти и заявка за участие: 0876 004 708, office@oya.bg и на Фейсбук страницата на Оя.

http://raiatzadstraha.blogspot.bg/