ЗА ДЕЦАТА

za decata

Ако желаете да се включите в нашите занимания, но трябва да прекарате времето с вашите деца, ние ви предлагаме две възможности:
• Да оставите детето си в специално оборудваният детски кът и в зависимост от възрастта му нашите специалисти ще предложат най-подходящата за него игра и ще са до него, за да можете спокойно да се насладите на времето, отделено на себе си.
• Да включите детето си в специализираните занимания за деца, които организираме като по този начин всички ще можете да практикувате според интересите си.

Ако желаете да подарите на децата си незабравими мигове с практиките, които предлагаме, можете да доведете детето си и ние ще се погрижим за него. Вие можете да изпиете чаша топло кафе или чай при нас или просто да ни го оставите.

Ако ви е омръзнало от еднообразни рождени дни и партита ние ви предлагаме уникална възможност. Освен традиционното похапване и пийване, торта, аниматори и весело настроение вашите деца и техните приятели могат да практикуват йога, да рисуват с пръсти, да творят в нашия кът за приложни изкуства и дори заедно да сътворят подарък за рожденика. Нашите партита са подходящи за деца от 3 до 99 години!