НАШИЯТ ЕКИП

Нашият екип е най-ценното, с което разполагаме. Той е нашата движеща сила…

Нашият екип е екип от професионалисти, получили своето обучение в редица престижни университети в страната и чужбина и посещавали множество курсове за повишаване на своята квалификация. Констелаторите и преподавателите по дервишка йога в Оя са сертифицирани към Libre Université du Samadeva, Франция. Членове са на Френската федерация по психогенеалогия, системни и семейни констелации. Преподавателите по кундалини йога са сертифицирани към Ecole du Tantra, Франция. Голяма част от тях се занимават от много години професионално с психологическо консултиране и психотерапия. Всички ние не спираме да се усъвършенстваме и да търсим Хармонията в себе си, в нашите тела и души.

Нашият екип не се страхува да мисли по различен начин, да прилага най-новите подходи, методи и техники. Ние сме силно мотивирани от това да бъдем ефективни и полезни за нашите клиенти и за нас самите, защото вярваме в ползата, защото вървим по пътищата, които ви разкриваме. Ние винаги търсим и ви предлагаме най-доброто решение като се стремим да дадем най-доброто от себе си, защото това ни доставя удоволствие и ни носи удовлетворение.

Ние сме екип, който се стреми всеки ден да добавя нова стойност в живота на своите клиенти, било дори да ви дарим с една усмивка… и вярваме, че клиентите ни са в центъра на нашия успех.


Росица Стакева – Kонстелатор, терапевт по енергийна психология и аюрведа, коуч по благополучие, инструктор Йога Самара

Сертифициран медиатор/констелатор към Свободен университет Самадева (Libre Université du Samadeva), Франция
Росица Стакева е обучавана лично от Идрис Лаор, създател на френската школа по констелации. Член е на Федерацията по психогенеология, фамилни и системни констелации, Франция.
Инструктор по Дервишка йога (Йога Самара) и сертифициран коуч по благополучие към Libre Université du Samadeva, Франция.
Използва в практиката си различни техники от Енергийната психология като EFT (Emotional Freedom Techniques), WHEE (Wholistic Hybrid derived from EMDR and EFT), TAT (Tapas Acupressure Technique), BSFF (Be Set Free Fast), Освобождаване на подсъзнанието, Мудра Вижън (Mudra Vision Expression). Единственият терапевт, практикуващ Енергийна Аюрведа Самадева в България.
Преподавател по мениджмънт, стратегически мениджмънт, икономика на индустрията и индустриалната фирма в университети в страната. Работи дълги години като управител на производствено предприятие и финансова институция, консултант по преструктуриране, управление и оптимизиране на бизнес процеси в държавната администрация и големи индустриални предприятия.
Богатият опит, който има в областта на бизнеса й помага успешно да разрешава проблеми и конфликти в бизнеса чрез констелации и други терапевтични подходи.


Рени Железарова – Психолог и EMDR терапевт

Магистър по МИО и клинична социална работа на НБУ София с професионална квалификация – психично здраве. Сертифицирана е като EMDR терапевт от Европейската асоциация по EMDR и работи под супервизията на д-р Уди Орен. Сертифициран WHEE терапевт (Wholistic Hybrid derived from EMDR and EFT). Има завършено обучение и диплома за фамилни и системни констелации от Libre Université du Samadeva – Франция. Завършила е 4-годишно обучение в обектните отношения (под ръководството на д-р Алберто Хан), както и 2-годишно обучение по базисни терапевтични умения и двугодишно обучение в група по супервизия и консултативна работа в Център „Динамика“.Обучавана е в методите на когнитивно-поведенческата терапия, както и в различни обучителни модули по психоанализа и изследвания на психоанализата и психотерапията в България и САЩ, както и обучения към Българското общество „К.Г.Юнг“ – под ръководството на Хелга Томас. Завършила е и 2-годишен цикъл обучение „Психично здраве и ХИП/СПИН“ към „Глобална инициатива в психиатрията“, както и 3-модулно обучение по „Темата за лекарствата в терапевтичната връзка“ към център „Динамика“.Участвала е в обучения, свързани с темата за зависимостите под ръководството на проф.д-р Иван Куценов, както и в Осмата европейска конференция по въпросите на хазарта и политиките, свързани с него. Последните 15 години се занимава професионално с психологическо консултиране и психотерапия.


Юлия Цонкова – Психолог и НЛП терапевт

Член е на „Асоциация на Психолозите в България“, международно сертифициран НЛП терапевт, член на Световното НЛП Общество (Тhe Society of NLP). Сертифициран фасилитатор по Psych-K от (PSYCH-K Centre International – USA). Юлия води индивидуална и семейна терапия, води семинари и групови практики. Нейната мисия е да помага на хората да живеят по-щастливо и осъзнато.


Прем Шела – Преподавател по Кундалини Йога

Практикува и преподава Кундалини йога по L`ecole du Tantra, Франция, десетина година като ученичка на Ваня Баджан Каур, Ананд Шараби, Ананд Мира, Йоги Баджан, Ошо, Живота и Любовта.


Хари Шакти – Преподавател по Кундалини Йога

От седем години e в магията на кундалини йога пo учението на Йоги Баджан. Обучена e във френската школа по Кундалини йога и акредитирана към френската тантра кундалини йога федерация. А от 2011 предава тази вековна практика за себеусъвършенстване и навлизане в дълбините на нашата същност.


Прем Шакти – Преподавател по Кундалини ЙогаПавлина Христова – Преподавател по Сакрална Архитектура на Тялото

През 2011 година за първи път посетих семинар по сакрална архитектура на тялото-храм по системата на Натали Дроен заради проблеми с гръбначния стълб. Изведнъж се озовах в един непознат свят на различното, теософско разбиране за тялото, дадено ни да бъде построено съвършено, в което да живее прекрасната ни душа. Узнах за диханието, което е неизмеримо повече от физиологичните процеси на вдишване и издишване. От 2012 година започнах да водя занятия на група ентусиастки, мотивирани от стремежа да изправят тялото си, както и своите духовни кривини.
През 2013 година се срещнах с водещите от Петербургската четворка – Наталия Сергеенко, Галина Яковлевна, Елена Кожевникова и Александра Чесанова (първите ученички на Н. Дроен). За мен беше голяма чест да ме приемат като тяхна ученичка и да ми предават директно всичко, научено от Натали Дроен. Това е най-бързата, най-биологичната и екологична духовна практика, изтъкана от тайнството на тишината, молитвата и красивите обновяващи движения, които възстановяват правилността на тялото, даряват радост и усещането, че всичко в живота и тялото е на правилното си място.
А междувременно с моето тялото се случиха най-прекрасните промени: пораснах с 2 см през първите 6 месеца в резултат на изправяне на гръбначния стълб и набиването на ставите. Никой спорт не успя да направи това, което направиха заниманията по сакрална архитектура на тялото-храм. Претърпях и голяма духовна метаморфоза и проблеми, блокирани от години, започнаха да се решават сякаш от само себе си.


Мая – Преподавател по Мога Йога

Мая открива йога, търсейки начин да се справи със стреса конструктивно. Впоследствие напуска работата си в чужбина и се връща в България, където почти 2 години се отдава на йога и малките радости от живота. В момента съчетава новата си работа с персоналните си и вече групови йога практики по Мога Йога.


Георги – Преподавател по Мога Йога

Георги се чувства най-добре, когато е сред природата, и по-специално в гората. Там той е най-щастлив. Практикува йога от дете, като в ролята на негов учител е самата му баба – йога гуруто Герда. Запознава се с Мая през 2013 г.; тогава започва тяхната романтична, а впоследствие и йога приказка с Мога йога.


Боряна Кръстева – преподавател по женски енергийни практики, НЛП терапия

Започнах да се занимавам с женски практики, след като родих сина ми. Търсех начин да възстановя тялото и да приема промяната в живота ми по-лесно и това е нещото, което ми помогна най-много. Животът ми се промени в положителна посока и разбрах, че искам да предавам тези знания и на други жени. Така преминах обучение за треньор (Школа Гейши – Евгения Фролова) и комбинирам древните практики със съвременни подходи като EFT, НЛП. В занятията ни включваме и много движения от бели денс, за да раздвижим тялото и да премахнем енергийните блокажи, да активираме женската си природа.


Йоана Цветкова – Коуч по женски енергийни практики и ериксонова хипноза

Йоана Цветанова – сертифициран коуч към Школа Гейши (Евгения Фролова), Женски енергийни практики и Ериксонова хипноза при Консуело Касула (председател на Европейската Асоциация по Хипноза) . В работата си използва методите на Евгения Фролова, Лариса Ренар, Светлана Киримова.


Наталия Ушкова – Работа с децаПетя Коленцова – Преподвател по танц ‘Мандала’

Петя Коленцова е сред първите сертифицирани преподаватели по редовни занятия по танца Мандала в България. Знанията за сакралния танц получава от Натали Вита от Москва, ученичка на създателките на Мандала Мая и Танит. Петя има правото да преподава практиката „Пробуждане на източника“.
Преминала е множество курсове за личностно развитие, усилване на женската енергия и шамански практики. Тя е и сертифицирана да предава Рейки второ ниво при мастер Малгожата Борковска от Полша.
Всеки има уникална дарба. Нейната е да помага на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.