УСЛУГИ

Всички занимания, предлагани в Оя, са основани на традиционните знания на Запада и Изтока, произлизащи от философията, изкуствата, науката и духовността на древните народи.

Йогата е предназначена не само за тези, които търсят различни форми за физическо изразяване и осъзнават необходимостта да се натрупа опитност на физическо ниво, но и за тези, които се чувстват откъснати от тялото си и искат да се помирят с него.

Техниките от енергийната психология са подходящи за подобряването и преодоляване на психологическите трудности и премахване на физическите болки.

Неуспехите в общуването, в живота, с партньор, разводите ни, нашите депресии, нашите болести, професионалните разочарования или проблемите на нашите деца са в пряка връзка с членове на нашата семейна система и констелациите могат да помогнат за разрешаването им.

Ако имате нужда от зала за тренинг, уъркшоп, терапевтичена кабинет или място за социализиране, споделяне, срещи и други събития с неформален характер, ние предоставяме уютни зали и кабинет под наем. В залите има възможност за техническо оборудване с проектор, мултимедиен екран, флипчарт, озвучаване. За повече информация можете да посетите сайта ни www.zalipodnaem.bg и да се запознаете с условията ни.